Avlyst! Det Nye Norske Storband presenterer: NSB´s jul

Avlyst! Det Nye Norske Storband presenterer: NSB´s jul

19.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Konserten er dessverre avlyst grunnet forlengelse av tiltakene i Oslo som ble annonsert torsdag 26. november. Billettkjøpere har fått informasjon om refundering på mail. 

Vi håper vi ses igjen ved en senere anledning hvor vi kan få ta deg med inn i vår musikalske lekeplass! 


Det Nye Norske Storband (DNNSB) er et ungt, fremadstormende ensemble som helt siden oppstarten tidlig i 2017 har levert musikk av høy kvalitet. Storbandet består av unge studenter med bakgrunn fra blant annet NTNU, NMH, HMKG og Sund folkehøyskole, og er et knippe fremtredende unge jazzmusikerne i Norge. Musikken som spilles i kveld er arrangert spesielt til bandet eller av bandmedlemmene selv. Gjennom sin energi og musikalitet klarer bandet å dra deg med på et musikalsk eventyr man sjeldent får oppleve.

DNNSB har, tross sin korte levetid, spilt en rekke utsolgte konserter, både på ulike festivaler og egen-arrangerte konserter i Oslo. I Oslo har storbandet spilt på scener som Victoria Nasjonal jazzscene, Ingensteds, Sentralen og Trikkehallen hvorav samtlige konserter har trukket særdeles godt med publikum og opptil flere av dem har blitt solgt ut.

Storbandet har vært så heldige å få jobbe med mange store navn i norsk jazz-sammenheng som Shannon Mowday, Frank Brodahl, Erik Johannessen, Knut Riisnæs, Siril Malmedal Hauge, Magnus Joelson Murphy og Erlend Skomsvoll.

Etter en stor suksess med julekonsert i fjor gjentar storbandet oppskriften i å på Sentralen. Det vil bli presentert kjente og kjære julelåter i ny drakt. Som publikum vil du bli dratt med inn i den musikalske verden til 18 dyktige musikere. Vi kan garantere masse energi, glede, lekenhet, musikalsk dyktighet og en fin førjulskveld.

Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Makskapasitet for denne konserten er 200 personer. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjonen lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Din informasjon vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Velkommen til konsert på Sentralen! 

Kjøp billett

Få også med deg