Deathcrush

Deathcrush

20.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Frustrert? Hjelp til selvhjelp;  Deathcrush to the rescue- live - foran publikum!

Å være et av landets mest annerkjente live-band var kanskje ikke like gøy etter avlysing av releasekonserter for vinylutgivelsen av deres The Single Series, og både utenlands- og Norgesturnéer hele denne våren. Og å gi ut plate fredag den 13. mars 2020 viste seg også, utrolig nok, å ikke være den beste ideen DC har hatt.

Men nå- etter det som plutselig ble en låtskrivingsperiode, er DC klare til å eksplodere, foran ekte mennesker!

Dette trenger vi, alle sammen.

DEATHCRUSH hører ikke hjemme i e´n boks, og ikke du heller. Støyrock-trioens referanser og kombinasjoner, er like brede som fanbasen, og artistene de settes sammen med. Euro Dance møter Grunge, No Wave krysset med Svart Metall, Støy og HipHop- uansett er det uhemmet, primalt, og overraskende catchy og dansbart.

PRESS

DEATHCRUSH har mottatt lovord fra bl.a. NME(UK), Interview(GER+ US), Drowned in Sound(UK), Le Monde(FR), MTV(EU) og Metal Hammer(NO). 

LIVE

DEATHCRUSH har spilt festivaler som Øya(NO), Roskilde(DK), Iceland Airwaves(ISL), Nowe Horyzonty(PL) og The Great Escape(UK), venuer som Sheperds Bush Empire og Club NME Koko i London, and delt scener med bl.a. Mayhem, Trentemøller, Dillinger Escape Plan, Battles, White Denim, Refused og Sleigh Bells.

Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Aldersgrense: 18år, for vergeordning kontakt post@sentralen.no

Velkommen til konsert i Marmorsalen 24. juli! Kjøp billett

Få også med deg