Bernhoft på Sentralen - Utsolgt

Bernhoft på Sentralen - Utsolgt

18.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Opplev Jarle Bernhoft i en helakustisk solokonsert!

Mer enn ti år etter starten av sin solokarriere, som har inkludert fire studioalbum (to av dem listetoppende), to EP'er, Årets Spellemann pris, en US Grammy-nominasjon, utsolgte klubb- og arenakonserter, samt TV-opptredender i USA hos bl.a. Ellen DeGeneres og Conan O'Brien, er det på tide å endre på et par ting for Jarle Bernhoft. Det blir konserter, men disse konsertene blir ikke som han har gjort det før. 

Nå blir det fullstendig nakent. Ikke noe band. Ingen loop stasjon. Ingen mikrofon eller store PA-anlegg. 

Kun Bernhoft selv med akustisk gitar, med låter fra hele karrieren hans (samt noen splitter nye), i en konsertsetting. 

Inspirasjonen bak denne helakustiske solosettingen forklares best av Bernhoft selv: 
 "Jeg blir ekstremt nervøs av å synge uten mikrofon foran kjeften. Nettopp derfor skal jeg gjøre mer av det. De gangene jeg har fått aller størst kick av musikk, er når de som spiller går vekk fra mikrofoner og forsterkere og bruker rommet de er i. Det kan være singer-songwriters, klassiske utøvere, jazz- eller bluegrass-folk; fraværet av forsterkning gjør nærværet av artistene utrolig sterkt. Det krever enormt med hjerte på skjorta, mot og ferdigheter å holde på publikummet en hel konsert uten å plugge i gitaren og spille høyt, men jeg er enormt sugen på å klare det."

Han gleder seg stort til å spille for dere igjen! 

Av hensyn til smittevernsreglene, selger vi kun 45 billetter til hver konsert i Forstanderskapssalen, som under normale omstendigheter rommer hele 150 mennesker. Derfor går vi for 6 konserter, over 3 dager.

Ved innslipp blir det skanning av alle gjester for feber og utdeling av ansiktsmasker, som du kan benytte deg av hvis du ønsker det. Vi lover ren og desinfisert sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom 45 plasser.

Billettprisen er oppgitt ink. avgift på kr. 25,- 
Ved kjøp av billett samtykker du til opptak av konserten med publikumsbilder, som artist eier rettigheter til. 

Velkommen til en vakker og trygg konsertopplevelse!

Kjøp billett

Få også med deg