Barokk Jul!

Barokk Jul!

12.00 Forstanderskapssalen

Tilbake til program

Barokk Jul!

Om programmet:
Fatto per il Santissimo Natale – komponert til fremføring på julaften. Dette står skrevet på Corellis berømte julekonsert som inneholder den enda mer kjente Pastorale-satsen – for mange et synonym med julemusikk. Oslo Circles har funnet frem en fargerik og duftende julebukett med kjente og mindre kjente julekomposisjoner, Antonio Vivaldi, William Byrd, Marie-Antoine Charpentier og Georg Friedrich Händel. Det blir også et gjenhør med julesanger som har sitt opphav i barokktiden: Det hev ei rose sprunge, In dulci jubilo og mange flere.

Vi har med oss sopranen og gullstrupen Beate Mordal, kjent fra TV, fra blant annet Nobels Fredspris-seremonien i Rådhuset. Hennes internasjonale karriere er i ferd med å ta av: hun har vært solist med Kongelige Danske Opera, ved Theatre des Champs-Elysées i Paris, i den prestisjetunge festivalen Aix-en-Provence, Bergen Nasjonale Opera, Odense Symfoniorkester, og mange flere.

Det kritikerroste barokkensemblet Oslo Circles har siden oppstart i 2015 spilt seg inn i hjertene til sitt hjempublikum, og har gjestet internasjonale festivaler som Froville festival (Frankrike), Baroque & Beyond (Sverige), Spazio & Musica (Italia), Varazdin Baroque Nights (Kroatia) og Wunderkammer (Italia). Konserten Barokk Jul er del av Oslo Circles' egen konsertserie: barokkserien 1685.

Inkludert i billettprisen er også en kopp kaffe og en cookie som inntas etter konserten: treff en venn i julestria, og oss i Oslo Circles! Vi lover gammeldags julemagi!

Velkommen!

Kjøp billett

Få også med deg