Barnas Bål

Barnas Bål

15.00 Hvelvet

Tilbake til program

Gjennom en naken, sårbar form, en helt uvanlig, internasjonalt kjent komponist og sanger, og en unik instrumentbygger og musiker, veves fortelling, lydlandskap og musikk sammen, på en måte som er både vakker, enkel, overraskende og urovekkende.

Barnas bål forteller om høvdingenes råd, som besluttet at ingen skulle foreta handlinger som kunne skade barnas livsgrunnlag i syv generasjoner fremover. ( autentisk ,referert til i FNs miljø charter).

Det er et musikkdramatisk verk som å fanger det eksistensielle dilemma kloden og menneskeheten står i, pakten mellom mennesket og skaperverket, den truende apokalypsen og veien mot håp og handling, inn i fremtiden, inn i utopien, der pakten mellom Mennesket og naturen kan gjenopprettes.«I kombinasjon med Juliana Venters vokale innslag, er det det er enkelt, vakkert og suverent gjennomført.» Liv Riser, tidl. teater anmelder i vårt land, nå medlem av Hedda juryen, om Barnas Bål.

«Dette var en fantastisk opplevelse, for en forestilling! Konfirmantene var svært positive, og det var umulig å forholde seg likegyldig til forestillingen, både hva gjelder innhold og form! At det i tillegg var svært nyskapende og holdt høy kunstnerisk kvalitet kan ikke sies å være en ulempe. Jeg vil på det sterkeste anbefale forestillingen! Tusen takk, Kristin, for at du foreslo denne for oss!» Mari-Mette Graff  Trosopplærer i Domkirken,Tromsø Bisepdømme.

Bassist/dramaturg: Marius Kolbenstvedt.

Skuespiller/dramatiker: Nicolay Lange-Nielsen

Vokalist/komponist/skuespiller: Juliana Venter

Kontakt: Nicolay Lange-Nielsen ARTicRose Productions

Få også med deg