BALL OF NORWAY - The Eco Edition

BALL OF NORWAY - The Eco Edition

17.00 Marmorsalen

Tilbake til program

I fjor arrangerte Soul Sessions Oslo Norges første vogue-ball noensinne på Sentralen, og i år gjentar de suksessen!

Voguekulturen har sin opprinnelse fra det latinske- og afroamerikanske LGBTQ miljøet i Harlem i New York på det tidlige 1980-tallet, og har de siste 10 årene florert til andre kanter av verden. Omsider har det vokst frem et lite miljø i Oslo, og nå inviteres internasjonale dommere og dansere til å delta under årets utgave av Ball Of Norway – The Eco Edition, 24. august i Marmorsalen

På et ball inspireres danserne til å skape kostymer og karakterer basert på et gitt tema knyttet til kategorien de skal konkurrere i. I år har alle kategoriene temaer knyttet til miljørelaterte utfordringer, med mål om bevisstgjøring av dilemmaene vi står ovenfor i dag og for å inspirere publikum og deltakere til å reflektere over ens eget ansvar for å bevare naturen, miljøet og 

Hva skjer når dansekunst, naturens skjønnhet, konkurranseinstinkt og en god dose «attitude» kommer sammen? Vi lover en litt utenom det vanlige opplevelse! Anbefalt aldersgrense 13 år (vi har vergeskjema).


For absolutt alle, også ikke-dansere! Det er en kategori alle kan delta på, nemlig best dressed;
«Bring us your coolest, most extravagant, fashionable or outstanding vintage outfit for the best dressed category. Make the judges and the audience wanna go vintage shopping after watching you sell your outfit on the runway.


Her kan du se noen høydepunkter fra fjorårets Ball of Norway!


Hvis du blir nysgjerrig og vil lære mer om voguing? Da anbefaler vi deg å sjekke ut dokumentaren «Paris is Burning» på Netflix eller den nye HBO-serien «Pose».

Få også med deg