Arve Tellefsen & Ensemble Berlin

Arve Tellefsen & Ensemble Berlin

20.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Arve Tellefsen på eksklusiv turné med musikere hentet fra Berlin-Filharmonien!

For første gang i Arve Tellefsens mer enn 60-årige karriére skal han i oktober turnere med Ensemble Berlin. Dette er orkestermusikere med bakgrunn fra Berliner Philharmoniker – utøvere i verdensklasse.

Musikk av bl.a. Bach, Ole Bull, Gershwin, Mozart og Bernstein blir arrangert spesielt til denne turnéen av Wolfgang Renz (Tyskland) og Rob Mounsey (USA). Et stemningsfylt og feststemt program, der eneste konsert i Oslo blir i Marmorsalen på Sentralen 24. oktober.

Arve ser fram til å kunne presentere dette flotte ensemblet og programmet for det norske publikum og vil selvsagt lede konserten på sin egen unike måte.

Kombiner konsertopplevelsen med en deilig middag på samme sted!

Har du ennå ikke spist på Sentralen Restaurant har du en fantastisk overraskelse i vente. Her får du servert klassisk, norsk hverdagsmat, dekonstruert og gjenoppbygget med moderne smaker. Råvarene er bærekraftige og økologiske og menyen endres hyppig etter sesong. Til kveldens konsertmeny setter vi også sammen et sentralt utvalg av dagens anbefalte småretter, samt vinpakke og kaffe. Maten serveres kl. 17.00, så du har god tid til å nyte maten og finne en god plass før konsertstart kl. 20.00. NB: Begrenset antall plasser.

Hjertelig velkommen!

Få også med deg