1816 med Ola Kvernberg

1816 med Ola Kvernberg

21.00 Hvelvet

Tilbake til program

1816 med Ola Kvernberg er en del av Oslo Jazzfestivals program for Sentralen 18.08.

Det selges både enkeltbilletter til hver konsert og dagspass for alle konsertene på Sentralen denne dagen.

Pris dagspass (inkl. 5 konserter): 540kr

Pris enkeltbillett (per konsert): 260kr

Enkeltbillett kjøpes på denne siden. Dagspass kjøpes via denne lenken.

Fullstendig program for kvelden: Arild Andersen (solo), Laura Misch, 1816 med Ola Kvernberg, Erlend Skomsvoll og Jazz in Khartoum feat. Agbalagba Daada.

1816 med Ola Kvernberg

Bandet 1816 er et samarbeid mellom vokalist Wenche Losnegård og bassist Audun Ellingsen, som begge har bred erfaring fra norsk jazz og improvisasjonsmusikk. Med 1816 vever de to låtskriverne sammen et fengslende musikalsk univers.

Fra historiebøkene er 1816 kjent som året uten sommer, og 1816 er et band som utforsker mørket i oss alle, med et kontrastfylt, vidtspennende lydbilde. Tunge grooves og mørke klanger balanserer de lettere melodiene og skaper et interessant univers. Musikken er hovedsakelig inspirert av jazz, kammermusikk, folk og pop. 1816 har blitt beskrevet som lyden av Bjørk og Keith Jarrett som komponerer for Rickie Lee Jones og et lite kammerorkester.

Under Oslo Jazzfestival spiller 1816 i Hvelvet på Sentralen. På denne konserten tar de med seg cellist Gregor Riddell (Radiohead) og trommeslager Erik Nylander (Ola Kvernberg) som også spiller på albumet. I tillegg til disse har de invitert selveste Ola Kvernberg som gjest. Det blir med andre ord en stemningsfull og flott kveld på Sentralen!

Få også med deg