Åpen fritrening hver søndag!

Gratis og åpent for alle som ønsker å øve på sin dans, uansett nivå, stil og alder! 

Soul Sessions Oslo (SSO) er en streetdance-organisasjon som arrangerer workshops, jamsessions og battles. Vi vil spre kunnskap om de ulike streetdance-stilene og hiphop-kulturen og inspirere gjennom dans, musikk og sosialt fellesskap. Sentralen er vårt hjem.

Vårt program består av tre delprosjekter; åpne fritreninger, jamsessions og workshop/battle/jam hvor barn, ungdom og profesjonelle er med som deltakere ledet av profesjonelle.

OPEN PRACTICE - Hver søndag

Åpen fritrening hver søndag hvor dansere i alle aldre og innenfor alle nivåer innen de ulike street-styles sjangrene kan møtes og trene sammen, dele kunnskap og inspirere hverandre. En profesjonell freestyle-danser er tilstede med musikk og veiledning. Har du en koreografi eller et prosjekt du jobber med, alene eller med venner, kan du komme hit og omgås andre kreative sjeler for inspirasjon og feedback.

Når? Søndager kl. 15.00-18.00
Hvor? Gymsalen/Produksjonsrom 1 

Hold deg oppdatert på hvem som er fritreningsvakt og andre nyheter fra SSO på vår FB-side - https://www.facebook.com/soulsessionsoslo/ eller følg oss på Instagram @soulsessionsoslo 

JAMSESSIONS – Hver måned

Månedlige jamsessions med profesjonelle DJs – et sosialt møtested med den beste musikken innen hiphop, funk, dancehall, house, breakbeats og electronica. En rekke trinn, variasjoner av trinn og til og med stiler vokste frem i nettopp denne sammenhengen. Det er her vi ser hvor mye glede og interaksjon mellom mennesker dansen skaper. 

Her får man utfolde seg i frihet, uten speil og i kontakt med musikken og andre danseglade. 

Når? En søndag i måneden kl. 18.00 - 21.00
Hvor? Gymsalen

SOUL SESSIONS EXTENDED

Når? 4.-7. Oktober 2018

Delprosjektene på Sentralen beskrevet over, munner ut i en større festival kalt Soul Sessions Extended. 

Soul Sessions Extended går over fire dager og består av workshops med våre internasjonale dommere/pedagoger, battles/konkurranser i ulike stiler innen streetdance/koreografi og jamsessions. Mer info kommer! 

Vi arrangerer større og mindre battles gjennom året. Holde deg oppdatert på vår Soul Sessions Facebook-side.