Sentralen restaurant

Sentralen restaurant er ett uformelt spisested for de fleste anledninger med gode norske råvarer og kontinentale smaker.

Restauranten er åpen mandag til lørdag fra klokken 11:00 til 24:00 (kjøkkenet stenger 22:00).

Her er det ingen hvite duker på bordene, og vi lar deg fylle opp vann eller vin i glasset selv.

Om du vil kan du velge å bestille flere forskjellige retter, og maten er ment for å deles. Vi ønsker å legge til rette for en sosial og rustique atmosfære rundt bordet og la gjestene delta i måltidet med å dele, skjære og skjenke. 

Menyen vil endre seg hyppig gjennom sesongene. Den består av flere små retter samt noen større som man bør være flere om å dele når man bestiller. For deg som synes det er vanskelig å velge, vil vi hver dag sette sammen ett sentralt utvalg av dagens anbefalte småretter.

Vi anbefaler at du booker deg bord for lunsj eller middag. Vi prøver så langt det lar seg gjøre å skaffe plass til deg som bare dropper innom, men for å være sikker er det best å booke på forhånd.

I Oslobys kåring av årets beste restauranter for 2016 ble Sentralen Restaurant kåret til årets nykommer!

Les anmeldelser av Sentralen Restaurant i DN, i Dagsavisen og på godt.no.

Henvendelser til restauranten kan sendes til bord@sentralen.no.