Møterom 201 og 203-206

I våre møterom kan man holde møter, seminar, kurs, pop-up kontor, festivalkontor, filmvisning, workshop eller lignende. Rommene er fleksible, romslige og mulige å tilpasse.

Møterommene kan leies på times- og dagsbasis. Ta kontakt for tilgjengelighet og priser på booking@sentralen.no eller trykk på knappen nederst på siden.

Alle våre møterom er selvbetjente og ubemannet om du ikke velger en av våre fire møteromspakker.

Teknikk og fasiliteter

Møterommene har 60’’ TV-skjerm med tilkobling til PC/Mac via HDMi-kabel, flippover med papir og tusjer, og gratis trådløst nettverk. Vi kan også plassere inn whiteboard.

Møterommene har dagslys fra store vinduer mot Tollbugata og glassvegg med gardin mot foaje.

Servering

Vi kan nå tilby servering i møterommene for alle møter med fem eller flere deltakere. Alle møtepakker inkluderer kaffe, te og vann – med påfyll i løpet av dagen. I tillegg kan vi servere frukt, cookies og lunsj som en del av møtepakken – også lunsj i restauranten. Møteromsverten kan også ta bestilling på annen drikke, bakervarer og lignende ved valg av møtepakker. Kontakt booking på booking@sentralen.no for mer informasjon.

Dere er også velkommen til å ta med det dere ønsker fra kafeteriaen opp på møterommet. Dette kan forhåndsbestilles slik at det står klart for til dere i kafeteriaen på ønsket tidspunkt. Ta kontakt med booking@sentralen.no.

Fasiliteter og adkomst

Møterommene ligger i andre etasje, adkomst via både heis og trapper i Vinterhagen. Nærmeste inngang er hovedinngangen i Øvre Slottsgate 3. Toaletter finnes nærliggende i samme etasje.

Alle våre møterom har styreromsoppsett som standard møblering og inkluderer  er utstyrt med flippover. Vi har styreromsoppsett som standard møblering.

Skriv til oss på booking@sentralen.no eller trykk på knappen under for å bestille ditt møterom!