Who are you when no one is looking? - Soula Notos

Who are you when no one is looking? - Soula Notos

22.00 Sentralen, Gymsalen

Tilbake til program

Soulas familie er greske imigranter som litt tilfeldig havnet i Nederland på 50–60-tallet. Med snert og selvironi formidler Soula Notos poetiske historier om hvordan det er å vokse opp med forskjellige merkelapper, og hvordan man forholder seg til dem uten å bli gal underveis.

Dette er en morsom og energisk fortelling om en personlig reise, men også en fortelling om de universelle utfordringene med å finne sin egen plass under solen. Hvem bestemmer om du hører til en gruppe eller ikke? Hva kan du egentlig vite om et annet menneske? Og hvorfor danser noen som en gale, mens andre trenger minst tre drinker innabords for i det hele tatt å begynne å bevege seg?
Hvilken fortelling lever du i? Hvilke historier fortalte de deg hjemme? Hva hvisket foreldrene dine til deg da du var redd?

Med andre ord: Hvem er du når ingen ser deg?

****

Who are you when no one is looking er Soulas første helaftens teaterstykke. Stykket har hatt stor suksess på Amsterdam internasjonale fortellerfestival. 

Publikums reaksjoner:

«Rørende, gjenkjennelig og personlig

«Innsiktsfull og veldig humoristisk.»

«Vakker, drivende, intim og vill


Fortellerfestivalen viser det ypperste av nasjonal og internasjonal muntlig fortellerkunst. Fra myter, sagn og eventyr, jeg-fortellinger, akademiske, abstrakte, musikalske, poetiske og rytmiske utrykk. Fortellerfestivalen presenterer muntlige fortellere i alle støpninger; diktere, slampoeter, beatboxere, skuespillere, scenekunstnere og samfunnsdebattanter.

Få også med deg