Popteaterkonsert Bernards julekort (med juleauksjon) 10. des kl 16.00

Popteaterkonsert Bernards julekort (med juleauksjon) 10. des kl 16.00

16.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Velkommen til "Bernards julekort" 10. desember kl 16 & 19 med et repertoar som skaper glede, ettertanke og julestemning. Det blir en popteaterkonsert med kjente julesanger og nyskreven musikk som setter ensomhet blant unge i fokus. Visste du at 4 av 10 mellom 16-24 år oppgir at de er ensomme?


Det nyskrevne stykket handler om den unge mannen Bernard som med vilje har unngått familien sin i årevis og går enda en ny jul i møte alene. På tross av den iskalde avvisningen, gir ikke familien hans opp å få Bernard hjem til jul. Hva er det som gjør at Bernard ikke vil hjem? Vil han komme hjem til jul i år? Han er ikke alene om å være ensom i jula, og det omtalessom den nye “folkehelsesykdommen”, spesielt blant unge. Alle har den forestillingen “å komme hjem til jul”. Men hva om man ikke har et hjem å komme til? Eller et hjem man ikke vil til?

---------------------------------------------------------------
Bernards julekort av Thuy-Linda Luu
Produsert av KulturKlovnene, Sentralen Ung og Junibarn P.
Nyskreven musikk av Thuy-Linda Luu, Hamy Nguyen og Helene Pham
Produsent: Thy Nguyen
Manus/regi: Thuy-Linda Luu
Musikalsk leder/sangpedagog: Michelle Nguyen
Koreografi: Gry-Anita Solheim
Art Director/scenografi: Phuong Costello
Kapellmester: Axel Magnus Gaasø
PR-ansvarlig: Trieu Tran
Billettsalg/markedsføring: Lyly Che
Auksjonsansvarlig: Tien Le

Medvirkende: Khoa Le, Thy Nguyen, Sandra Langbakken Hansen, Derya Nor Cakiroglu, Marianne Lindbeck, Jonas Nystuen, Maya Christine Bergh, Magnus Hofbauer, Kevin Gow, Synne Eriksen og Michelle Sara Mir.

Band: Axel Magnus Gaasø (trommer), Dag Henning Kalvøy (bass), Snorre Skagseth (tangenter) og Elias Louis Wahl Sandvold (gitar)

Tid: 10. desember kl 16.00 og kl 19.00. Forestillingen varer i ca 2 timer inkludert pause. I pausen avholdes det juleauksjon til inntekt for vårt arbeid med mangfoldsprosjekter.

CC: 120 kr (+15 kr i gebyr). Grupperabatt: Om du kjøper mer enn 4 billetter for du 15% i rabatt - gjelder ordinærbilletter.

Barn inntil 3 år som sitter på fanget kommer inn gratis. Forestillingen har fri aldersgrense, men er best egnet fra 13 årsalderen.

Få også med deg