Hjelp meg i mi vantru - Svein Tindberg

Hjelp meg i mi vantru - Svein Tindberg

20.00 Sentralen, Gymsalen

Tilbake til program

Festivalinnspurten ble i år preget av en svært trist hendelse da Åsleik Engmark brått døde den 12. februar. Åsleik sto i spissen for den planlagte forestillingen Selvhjelp sammen med Charlotte Øster, Synne Imleand og Kristian Bjørkdahl. Denne forestillingen måtte dermed avlyses.


Svein Tindberg har, som gammel venn av festivalen og tidligere kollega av Åsleik, tatt utfordringen med å fylle den tomme programposten. Vi er svært glade over å kunne presentere forestillingen Hjelp meg i mi vantru – en forestilling Tindberg har lagd spesielt for festivalen.

Han er i skrivende stund ikke sikker på hva dette kommer til å bli, men lover en overflod av fortellerstiler fra stand-up-inspirerte jeg-fortellinger og slampoesi til utdrag fra Ibsens Brand og Bibelen. Og det kommer til å handle om tvil og tro.


**** 

Alle vet at de skal være seg selv, men helst en annen seg selv enn,

den kjedelige seg selv, den e`kke bra. - Svein


Fortellerfestivalen viser det ypperste av nasjonal og internasjonal muntlig fortellerkunst. Fra myter, sagn og eventyr, jeg-fortellinger, akademiske, abstrakte, musikalske, poetiske og rytmiske utrykk. Fortellerfestivalen presenterer muntlige fortellere i alle støpninger; diktere, slampoeter, beatboxere, skuespillere, scenekunstnere og samfunnsdebattanter.

Få også med deg