ROCKSLO presenterer: Samsaya + Whales & This Lake + Amini

ROCKSLO presenterer: Samsaya + Whales & This Lake + Amini

17.00 Hvelvet

Tilbake til program

19.november er det 4 år siden ROCKSLO ble til. Og dette vil vi selvsagt feire med konsert. 

SAMSAYA

Vi har fått selveste Samsaya til å spille i bursdagen vår. Samsaya var headliner på vår første arrangement for 4 år siden. Og det føltes helt naturlig å spørre om hun ville headline igjen, når vi feirer oss selv med 4 år som konsertarrangør for de under 20 år. Samsaya er ute med en ny låt i disse dager (Naina Don't Lie), og kanskje vi får presentert noe flere nye låter jobber med for tiden også. Det er lovt å håpe. Uansett så vil det bli et spektakulert show med både DJ og VJ (mer info om det senere). Vi gleder oss.

https://www.facebook.com/SamsayaOfficial/?fref=nf


WHALES & THIS LAKE

Det unge, ambisiøse elektropopbandet har selv døpt musikken sin «hvalpop», et begrep som beskriver musikken godt. Våte, kalde og drømmende komposisjoner er tatt med opp fra dypet og kledd i en basstung elektropopdrakt. Er serdeles spennende band som kommer til å nå lang. Og nå kan du oppleve de på en ROCKSLO arrangemnet, før de tar heeelt av. 

https://www.facebook.com/whalesandthislake/


AMINI

Først ut denne kvelden er Amini. Definitivt up-and-coming og ligger i indie pop landskapet. Og et must å få med seg, synes vi. Sjekk ut selv.

https://www.facebook.com/aminipage/


-----


DØRENE ÅPNER 17.00 eller 18.00 (NB!! Vi er ennå ikke sikker på når vi åpner dørene. Oppdaterest snarest)


Billetter: 70 kr / 50 kr (medlem) inkl. avg.

Få også med deg