MARINA ABRAMOVIĆ I SAMTALE MED TONE HANSEN

MARINA ABRAMOVIĆ I SAMTALE MED TONE HANSEN

19.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Når Marina Abramović åpner utstillingen The Cleaner på Henie Onstad Kunstsenter i november, får det norske publikummet en helt unik mulighet til å oppleve en stor retrospektiv mønstring av ett av samtidskunstens største ikoner.

I forkant av utstillingen, den 21. november kl 19, inviterer Henie Onstad Kunstsenter til boklansering og samtale på Sentralen. Her vil Marina Abramović samtale med direktør Tone Hansen om kunstnerskapet, rammen for utstillingen og hvordan temaene hun jobber med er relevant i dag. Hva er koblingen mellom tegning, kropp og performance og hvordan har kunstneren gjennom 50 år brukt tid som en faktor i arbeidene sine?

 Boken Marina Abramović: Drawings 1967-2017 er laget av Henie Onstad Kunstsenter og presenterer for aller 

første gang Abramović sine tegninger. Etter samtalen vil Abramović møte publikum for boksignering.

Samtalen på Sentralen vil være en god opptakt til å se utstillingen i sin helhet på Høvikodden hvor arbeider fra hele Abramović sin karriere blir presentert. I helgene blir det satt opp nye performancer av noen av Abramović sine mest ikoniske verk. Som del av kunstsenterets 50-års feiring, lager Abramović også et helt nytt community verk som blir satt opp i en av senterets aller største saler den siste uken i februar.

Dørene åpner: 18:30

Samtalen starter 19:00

Signering etter samtale ca: 20:00

Billetter kan kjøpes på Ticketmaster.

Få også med deg