Eufemia og Engelfjert - Lukket forestilling

Eufemia og Engelfjert - Lukket forestilling

10.00 Sentralen, Hvelvet

Tilbake til program

Er en delvis sann historie om livet i Oslo for 800 år siden.
Vi spoler tilbake i tid og sted og lover deg sang, musikk og fortellerkunst om grisete griser, herlige riddere, knalltøffe prinsesser og dronningen fra Rügens.

Vi ønsker hele familien velkommmen!

Kle deg gjerne ut. Vi trenger alle riddere, prinsesser og griser vi kan få. Dronningen har vi.

Hilsen deres egen Majestut.

****

Om Gamlebyens Frie Fanter:

Daniel Sandvik er snart ferdig med sin bachelor grad i Drama og teaterkommunikasjon ved høgskolen i Oslo og Akershus. Han har fordypning i fortellerkunst med Heidi Dahlsveen som lærermester. Daniel er en ekte trubadur med utdannelse fra Nordiska vis-skolan i Gøteborg. For tiden jobber han som profesjonell utøver som musiker, dukkespiller og forteller.

Daniel (27) bor i Gamlebyen i Fredrikstad

Catherine Langeland har arbeidet som utøvende kunster innenfor det frie teater-og musikkfeltet siden 1994.
Catherine er i gang med Master i Drama og teaterkommunikasjon ved HIOA 2015/17 hvor hun arbeider med å skape en Fortellerkunstforestilling om Dronning Eufemia. Hun jobber som sanger og som fortellerkunstner og bidro på den siste fortellerfestivalen i Oslo og Storyslam på Kulturhuset.

Sammen med Øystein Haugerud driver hun Hauglandcity.no som jobber med barneteater, event, film og musikkproduksjoner.

Catherine Langeland er 45 år og bor i Gamlebyen i Oslo


Fortellerfestivalen viser det ypperste av nasjonal og internasjonal muntlig fortellerkunst. Fra myter, sagn og eventyr, jeg-fortellinger, akademiske, abstrakte, musikalske, poetiske og rytmiske utrykk. Fortellerfestivalen presenterer muntlige fortellere i alle støpninger; diktere, slampoeter, beatboxere, skuespillere, scenekunstnere og samfunnsdebattanter.


Få også med deg