Elin Furubotn - releasekonsert

Elin Furubotn - releasekonsert

19.00 Forstanderskapssalen

Tilbake til program

Det er snart tre år siden Elin Furubotn ga ut sitt forrige album med Stavanger Symfoniorkester, der duetten Så let det kan ver med Morten Abel, ble en stor radiolåt. 6. oktober 2017 kommer hun med sitt 7. album: Ikkje gå deg vill.

 Elin Furubotn har lang fartstid og er en kritikerrost og folkekjær artist. Hun har turnert i både inn og utland (Tyskland) og er godt kjent for mange fra mye spilletid på NRK P1. Hun star bak radio-låter som; I det stille, Så lett det kan ver, På Bursdagen din, Slepp tvilen fri m.m. Elin skriver alle låtene selv og skilderer gjerne den underfundige kvardagen som treffer oss alle i så mange fasetter. . Elin er en mester i å formidle fra scenen. Med iøynefallende melodier og en særegen stemme serverer hun både humor og alvor for sitt publikum - som gjerne sitter igjen med en sjelden god opplevelse etter Furubotn sine konserter.

Ikkje gå deg vill er skrevet i ei gammal skrivestue, i fjelldalen Sirdal der hun også tilbrakte mesteparten av barndommen. Albumet bærer tydelig preg av naturen, hvor fjellene og elva er inspirasjonskilder for melodiene. Det er også denne stemningen hun og tidligere Vamp musiker; Torbjørn Økland (mandolin, trompet, kor) og Renate Engevold (fiolin, melodica, kor) vil ta med seg ut til sitt publikum når de legger ut på turne etter plateslippet.  Musikerne har en unik evne til å fremheve Furubotn`s sanger og i dette trio samarbeidet fremstår musikken med en nærhet og tilstedeværelse some er sjelden.

Få også med deg