Breakfast BEAT feat. Pils & Plater

Breakfast BEAT feat. Pils & Plater

06.30 Gymsalen

Tilbake til program

Breakfast BEAT feat. Pils&Plater:

Winter Is Coming...
 ...og høstmørket legger seg nådeløst som et teppe over byen. Vi nekter å  forsvinne ned i mørkets dal: nå vi skal danse oss glade og fulle av  energi!

Breakfast BEAT er en morgendisco, der du kan danse deg  morgenfrisk med kaffe og groovy musikk. Atter en gang leker vi med  døgnrytmen, bytter ut alkohol med ferskpresset juice - rus deg på funky  beats, ingefærshots og glitter. Det er høyt under taket, så her er det  plass til alle fasonger, aldre, dansemooves og morratryner!

Vi  kan friste med vegansk og vegetarisk frokost fra LETT, litervis med god  kaffe fra Kaffegram. Alt akkompagnert av DJs fra Oslos øverste hylle.

PILS & PLATER:

Siden mars 2014 har Radio Nova hatt et radioprogram med fokus på klubbmusikk. Pils & Plater  går på kanaler hver lørdag og har med årene etablert seg hos de som  elsker sjangerne som spenner seg fra disco, house til techno. De har to  timer sending mellom klokken 20-22 der den første timen er stedet  musikknørdene Truls Hetty, Christina Ellingsen Fagerlund og Tina Marie  Borgholt gir deg sine nyeste musikktips og hvor dyktige DJ Jose Espeland  mikser alt sammen. Andre timen av programmet inviterer de hver uke en  DJ til å lage en times eksklusiv gjestemix - ukjente som kjente. De har  hatt gjestemix fra Beth Lydi, Christian Nielsen (D), Kamelkollektivet,  Basti Grub (DE) / David Keno (DE) / Magnus International / Martin  Waslewski (DE), Of Norway, The Glitz (DE),  Strangefruit og Noir (D) for  å nevne noen. Er det noen som vet hvordan skape glede gjennom musikk så  er det Pils & Plater - morgen som kveld.

PROGRAM:
06.30 – Dørene åpner, oppvarming starter
06.45 – Jakken er av, glitteret på og festen er i full gang
08.20 - Den siste dans
08.30 - Felles uttøying
09.00 - La resten av dagen starte

FROKOST
 Vi samarbeider med Lett som leverer ferskpresset grønn juice,  chiapudding, wraps og kaker. Ja, kaker! Hva passer vel ikke bedre å  starte dagen med enn vegansk, sukkerfri, glutenfri og næringsrik kake?!  Det er ekte morgenfest, det. Et fresht og næringsrikt energipåfyll  mellom morgendans og neste stoppested.

Velg mellom tre forskjellige frokostpakker;
1. Juice+Chiapudding (Vegansk)
2. Juice+Wraps (Vegetarisk)
3. Juice+Sunn kake (Vegansk)

Alle frokostpakkene koster 70 kroner. Du forhåndskjøper den samtidig som du kjøper billetten din.

KAFFE
 Vi har sikret oss ekstra forsyninger med god kaffe fra Kaffegram! Den  sjarmerende, lille caféen rett ved Sagene busstopp. De serverer  vidunderlig kaffe fra Den Gyldne Bønne til 30 kroner koppen. Betal  kontant eller Vipps.

PRAKTISK
- Kle deg opp, ut eller kom som du er.
- Ta med vannflaske! Vi har vann.
- Sko: uten gummisåle. Eller barbeint. Så holder gulvet vårt lenger;)
- Ta gjerne med såpebobler.
- Vi har tilgang på toaletter, et hjørne å skifte i og et klesstativ å henge fra seg på.
- Ta med en venn, kollega, ditt nyfødte barn, din gamle far, din store kjærlighet eller kom alene.

BILLETTER
Dansebillett: 80,- NOK
Dansebillett + Frokostpakke: 150,- NOK
Alle tidligere arrangementer er blitt utsolgt uker i forveien - så vær tidlig ute for å sikre deg en billett! 

Bestill billett her.

Breakfast BEAT er en ideell forening der hele overskuddet går til videreutvikling av arrangementet.

 ALLE er velkomne; det eneste kriteriet er at du skal bevege på deg.  Kall det å danse. Kall det å veie frem og tilbake fra side til side.  Samma det. Vi vil bare våkne opp sammen med deg!

Velkommen til en oppslukende og fri dansefest!

Vi danses,
BB-gjengen ♥

Få også med deg